Maksutavat


1. Voit halutessasi maksaa ostoksesi verkkomaksulla. Valitse maksuvaihtoehdoksi Verifone BlueCommerce, tee tilaus ja sinut ohjataan automaattisesti verkkopankkisi suojatulle verkkomaksusivulle. Kaupassamme käytät aina suojattua maksuyhteyttä, eikä kauppias koskaan luovuta mitään henkilötietojasi kolmansille osapuolille, joten tilaaminen meiltä on aina turvallista ja varmaa. Maksupalvelun ja -suojauksen kaupallemme tarjoaa Verifone Oy.


2. Voit maksaa myös noutaessasi tilauksesi myymälästämme, osoitteessa Varastokatu 5, 65100 Vaasa. Valitse tällöin toimitustavaksi "Nouto myymälästä".


3. Voit maksaa tilauksesi myös vasta noutaessasi sen Postista. Valitse toimitustavaksi Postipaketti ja maksutavaksi Postiennakko. Postiennakon lisämaksu 7,90e.


Huom! Pakettiautomaatteihin lähetettyjä tilauksia ei voi enää maksaa postiennakolla! Postiennakomaksulla tilattu automaattitoimitus ohjataan asiakkaan osoitteesta lähimpään toimipisteeseen.

Mikäli et löydä haluamaasi maksu- tai toimitustapaa, ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen smowgliheadshop@gmail.com tai soita 040 187 0 420  (Ma-La: 12-18), niin autamme sinua parhaamme mukaan.


Toimitustavat


Postipaketti

Posti kuljettaa tilauksesi valitsemaasi postitoimipisteeseen tai pakettiautomaattiin. Tilaus on noudettavissa normaalisti 1-3 arkipäivän kuluttua tilauksesta ja voit seurata lähetyksen kulkua sinulle lähetettyä seurantatunnusta käyttäen. Saat myös tekstiviestillä ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. 

Tilaus on noudettavissa Postissa 7 vuorokautta noutopisteeseen saapumisesta alkaen, jonka jälkeen se palautuu meille.

Hinta: 5,90 euroa

Toimitusaika: 1-3 arkipäivää.

YLI 100 EURON TILAUKSET ILMAN TOIMITUSKULUJA!!


Kotipaketti

Voit tilata meiltä nyt myös suoraa kotiovellesi, jolloin Posti on sinuun yhteydessä yleensä tilausta seuraavana päivänä, jolloin voit sopia haluamasi toimitusajankohdan. Tarkistathan huolellisesti, että tilauksen yhteydessä antamasi osoite on oikea.

Hinta: 14,90 euroa

Toimitusaika: 1-3 arkipäivää.

Huom: Kotipaketeissa EI Postiennakkomahdollisuutta!


Postiennakko

Jos haluat maksaa tilauksesi vasta, kun noudat sen Postista, valitse toimitustavaksi Postipaketti ja maksutavaksi Postiennakko.

Huom: Emme voi toimittaa enää Postiennakkotilauksia SmartPosteihin / Pakettiautomaatteihin! 

Mikäli postiennakkotilaukseen on valittu toimituspisteeksi Postin automaatti, toimitus ohjataan asiakkaan osoitetta lähimpään asiakaspalvelupisteeseen.

Posti ei luovuta postiennakkotilausta, ennen kuin se on kokonaisuudessaan maksettu, käteisellä tai pankkikortilla.

Valmistauduthan myös näyttämään henkilöllisyystodistuksesi lähetystä noutaessasi ja todistamaan myös ikäsi tarvittaessa.


Lähetys on normaalisti noudettavissa 1-3 arkipäivän kuluttua tilauksesta ja voit seurata lähetyksen kulkua sähköpostiisi saapuvaa seurantatunnusta käyttäen. 

Saat saapumisilmoituksen sekä tekstiviestillä, että sähköpostiisi, kun tilaus on noudettavissa. 

Lähetys on noudettavissa asiakaspalvelupisteessä 7 vuorokautta sen saapumisesta alkaen.

Postiennakon hinta: 5,90 postipaketti + 7,90 postiennakkomaksu = 13,80 euroa

Toimitusaika: Normaalisti 1-3 arkipäivää. 


Toimitus kirjeellä

Voit tilata paperit, bluntit, pesäkauhat tai screenit myös kätevästi kirjeellä postiluukkuusi. 

Kirjelähetyksissä on nyt myös seurantamahdollisuus, eli seurantatunnusta käyttämällä näemme, koska kirje on jaettu ja onko se tullut perille. 

Tarkistathan huolellisesti, että tilauksen yhteydessä antamasi osoite on oikea. 

Smowgli Headshop ei korvaa virheelliseen osoitteeseen tilattuja lähetyksiä, jos ne eivät sen vuoksi saavu perille.

Hinta: 3,50 euroa

Toimitusaika: 1-3 arkipäivää

YLI 50 EURON KIRJELÄHETYKSET ILMAN TOIMITUSKULUJA!!


Nouto myymälästä

Tilaamalla tuotteet etukäteen verkkokauppamme kautta varmistat, että haluamasi tuotteet ovat saapuessasi varmasti saatavilla. 

Varaamme tilatut tuotteet myymälässämme sinulle 7 vuorokauden ajan tilaushetkestä alkaen.

Noudon hinta: Ilmainen

Noudon ajankohta: viimeistään 7 vuorokauden kuluttua tilaushetkestä, aukioloaikojemme puitteissa. (Ma-La: klo 12-18)

Mikäli haluat noutaa tilauksesi myöhemmin, olethan yhteydessä meihin joko puhelimitse tai sähköpostilla. Voit myös ilmoittaa asiasta tilauksen yhteydessä Lisätietoja -kentässä.