MAKSUTAVAT

  1. Voit halutessasi maksaa ostoksesi verkkomaksulla. Valitse maksuvaihtoehdoksi Verifone BlueCommerce, tee tilaus ja sinut ohjataan automaattisesti verkkopankkisi suojatulle verkkomaksusivulle. Kaupassamme käytät aina suojattua maksuyhteyttä, eikä kauppias koskaan luovuta mitään henkilötietojasi kolmansille osapuolille, joten tilaaminen meiltä on aina turvallista ja varmaa. Maksupalvelun ja -suojauksen kaupallemme tarjoaa Verifone Oy.

  2. Voit maksaa tilauksesi myös noutaessasi sen myymälästämme, osoitteessa Varastokatu 5, 65100 Vaasa. Valitse tällöin toimitustavaksi "Nouto myymälästä".
  3. Voit maksaa tilauksesi myös vasta noutaessasi sen Postista. Valitse toimitustavaksi Postipaketti ja maksutavaksi Postiennakko. Postiennakon lisämaksu 7,90e.

Huom 1! Pakettiautomaatteihin lähetettyjen tilauksien postiennakkomaksun voi maksaa vain pankkikortilla!

Huom 2! Asiakkaan todistettava henkilöllisyytensä myös postiennakkotilausta noudettaessa, eikä paketteja luovuteta alaikäisille!  

Mikäli et löydä haluamaasi maksu- tai toimitustapaa, ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen smowgliheadshop@gmail.com tai soita 040 187 0 420  (Ma-La: 12-18) ja autamme sinua parhaamme mukaan.


TOIMITUSTAVAT


POSTIPAKETTI

Posti kuljettaa tilauksesi valitsemaasi postitoimipisteeseen tai pakettiautomaattiin. Tilaus on noudettavissa 1-3 arkipäivän kuluttua tilauksesta ja voit seurata lähetyksen kulkua sinulle lähetettyä seurantatunnusta käyttäen. Saat myös tekstiviestillä ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. 

Tilaus on noudettavissa Postissa 7 vuorokautta noutopisteeseen saapumisesta alkaen.

Hinta: 5,90

Toimitusaika: 1-3 arkipäivää

YLI 100 EURON TILAUKSET ILMAN TOIMITUSKULUJA!!


KOTIPAKETTI

Voit tilata meiltä nyt myös suoraa kotiovellesi, jolloin Posti on sinuun yhteydessä yleensä tilausta seuraavana päivänä, jolloin voit sopia haluamasi toimitusajankohdan. Tarkistathan huolellisesti, että tilauksen yhteydessä antamasi osoite on oikea.

Hinta: 14,90 euroa

Toimitusaika: 1-3 vuorokautta

Huom: EI Postiennakko-mahdollisuutta


POSTIENNAKKO 

Jos haluat maksaa tilauksesi vasta, kun noudat sen Postista, valitse toimitustavaksi Postipaketti ja maksutavaksi Postiennakko.


HUOM! Emme voi toimittaa Postiennakkotilauksia enää SmartPosteihin / Pakettiautomaatteihin. Postiennakkotilaukset nykyään vain Asiakaspalvelupisteisiin.


Posti ei luovuta tilausta, ennen kuin se on kokonaisuudessaan maksettu, käteisellä tai pankkikortilla. 

Tilaus on noudettavissa 1-3 arkipäivän kuluttua tilauksesta ja voit seurata lähetyksen kulkua sähköpostiisi saamaasi seurantatunnusta käyttäen. 

Saat ilmoituksen sekä tekstiviestillä, että sähköpostiisi, kun tilaus on noudettavissa. 

Tilaus noudettavissa Postissa 7 vuorokautta noutopisteeseen saapumisesta alkaen.


Hinta: 5,90 postipaketti + 7,90 postiennakkomaksu = 13,80 euroa

Toimitusaika: 1-3 arkipäivää.


TOIMITUS KIRJEELLÄ

Voit tilata paperit, bluntit, pesäkauhat tai screenit myös kätevästi kirjeellä postiluukkuusi. Kirjelähetyksissä on nyt myös seurantamahdollisuus, eli seurantatunnusta käyttämällä näemme, koska kirje on jaettu ja onko se tullut perille. Tarkistathan huolellisesti, että tilauksen yhteydessä antamasi osoite on oikea. Smowgli Headshop ei korvaa virheelliseen osoitteeseen tilattuja lähetyksiä, jos ne eivät sen vuoksi saavu perille.

Hinta: 3,50 euroa

Toimitusaika: 1-3 arkipäivää

YLI 50 EURON KIRJELÄHETYKSET ILMAN TOIMITUSKULUJA!!


NOUTO MYYMÄLÄSTÄ

Voit noutaa tilauksesi myymälästämme 7 vuorokauden kuluessa tilauksesta (Ma-La klo 12-18). 

Tilaamalla tuotteet etukäteen verkkokauppamme kautta varmistat, että haluamasi tuotteet ovat saapuessasi varmasti saatavilla. 

Varaamme tilatut tuotteet myymälässämme sinulle 7 vuorokauden ajan tilaushetkestä alkaen.

Hinta: Ilmainen

Noudon ajankohta: 7 vuorokauden kuluessa tilauksesta.