Sopimusehdot

Voimassa verkkokaupassa 20.04.2016 alkaen.


§1. Yleiset ehdot

Smowgli Headshop verkkokauppa maahantuo, myy ja toimittaa Lifestyle -tuotteita Suomen rajojen sisäpuolella vain ja ainoastaan tilauksentekohetkellä 18 vuotta täyttäneille henkilöille. Kauppiaalla on oikeus muuttaa toimitusehtoja, myytävien tuotteiden valikoimaa ja niiden hintoja milloin tahansa. Kyseiset muutokset astuvat voimaan samalla hetkellä, kun ne on julkaistu verkkokaupan sivuilla.


§2. Henkilötiedot

Tilaustaan viimeistellessä asiakkaan tulee antaa kauppiaalle henkilötietojaan, kuten nimi, katuosoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Kaikki asiakkaan tiedot ovat aina luottamuksellisia, eikä kauppias missään tapauksessa, koskaan luovuta mitään henkilö- ja yhteystietoja kolmansille osapuolille. Kyseisten tietojen saaminen mahdollistaa nopean ja vaivattoman tilaus- ja toimitusprosessin, sekä mahdollisuuden valvoa, ettemme myy tuotteita alaikäisille henkilöille, vaan toimimme Suomen lain puitteissa. Asiakas vakuuttaa tilausta tehdessään, että hänen antamansa tiedot ovat oikeat.


§3. Hinnat

Smowgli Headshopin ilmoittamat hinnat ovat voimassa vain Smowgli Headshopin verkkokaupassa, sekä myymälässä. Kaikki hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron 24 %. Tuotteet myydään aina sillä hinnalla, mikä on voimassa tuotteen tilaushetkellä. Mikäli verkkokaupan hinnoittelussa on tapahtunut selvä ja olennainen virhe, kauppiaalla ei ole velvollisuutta myydä tuotetta virheellisellä hinnalla.


§4. Tilaus

Kauppasopimus tulee voimaan ja tilaus on sitova heti, kun asiakas on maksanut tuotteet kokonaisuudessaan ja kauppias on lähettänyt siitä tilausvahvistuksen asiakkaan sähköpostiosoitteeseen. Jokainen tilaus vahvistetaan kauppiaan toimesta sähköpostilla, eikä se vaadi asiakkaan toimenpiteitä. Vahvistus sisältää tilausnumeron, hinnan (verollinen ja veroton), toimituskulujen osuuden kokonaishinnassa, sekä tiedot tilatuista tuotteista. Tilaaminen edellyttää voimassa olevien toimitusehtojen hyväksymistä ja tilausvahvistuksen saaminen voimassa olevan sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.


§5. Maksutavat

Asiakas voi maksaa tilauksensa verkkokauppamme kassalla käyttäen verkkopankkimaksua. Verifone Oy mahdollistaa verkkopankkimaksun suorittamisen kaikkien yleisimpien kotimaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla. Halutessasi tilata verkkokaupastamme, mutta et omista, tai halua käyttää verkkopankkitunnuksia tilauksen maksuun, ota meihin yhteyttä osoitteessa smowgliheadshop@gmail.com. Vaasan kivijalkamyymälässämme voit maksaa käteisellä, pankkikortilla, Visalla ja Mastercardilla. Myymälässämme toimii myös lähimaksu.


Kaikki Smowgli Headshopissa käytettävät maksutavat ovat ehdottoman suojattuja ja turvallisia käyttää. 


§6. Toimitustavat ja -hinnat

Smowgli Headshopin myymät tuotteet toimitetaan asiakkaalle ensisijaisesti aina käyttämällä kuljetusyritys DB Schenkerin palveluita asiakkaan valitsemalle R-kioskille, 1-4 arkipäivän kuluessa tilauksen tekemisestä. Toimitus suoritetaan aina nopeasti ja erityistä varovaisuutta noudattaen.  Asiakkaan on mahdollista valita kyseinen toimitustapa, sekä -paikka verkkokauppamme kassalla, tilausta viimeistellessä. 


Mikäli et ole halukas käyttämään yllä mainittua toimitustapaa, mutta haluat asioida verkkokaupassamme, ota meihin yhteyttä osoitteessa smowgliheadshop@gmail.com, niin järjestämme asian. Voit halutessasi noutaa tilauksesi myös MYYMÄLÄSTÄMME.


§6.1. Toimitusaika

Tilatut tuotteet siirretään kokonaisuudessaan kuljetuspalvelun toimitettavaksi useimmiten jo tilauspäivänä. Joissain tapauksissa, vuorokaudesta ja kellonajasta riippuen, kyseinen siirto tapahtuu kuitenkin vasta tilausta seuraavana arkipäivänä. Normaali toimitusaika tilauksen vahvistuksen ja tuotteen saapumisen välillä on 1-4 arkipäivää. Smowgli Headshop ei ole kuitenkaan vastuussa kuljetuspalvelun toiminnassa mahdollisesti tapahtuneista viivästyksistä, koska ei pysty niihin vaikuttamaan. 


§6.2. Toimitusmaksut

Asiakas maksaa tilauksestaan pääsääntöisesti aina toimitusmaksun 4,90 euroa ja kyseinen maksu lisätään tilauksen kokonaishintaan jo Kassalla, maksun yhteydessä. Yli 100 euroa maksavat tilaukset toimitetaan asiakkaalle aina ilman toimitusmaksua.


§7. Tuotteen palautus

Asiakkaalla on oikeus palauttaa käyttämätön tuote 14 vuorokauden kuluessa tilauksen toimituksesta. Palautuksesta tulee aina sopia etukäteen asiakaspalvelumme kanssa osoitteessa smowgliheadshop@gmail.com. Tuotetta ei saa ottaa käyttöön, mikäli se halutaan palauttaa ja sen tulee takaisin saapuessaan olla täydellisessä alkuperäispakkauksessaan. Tuotteen tulee kaikin puolin olla täysin samassa kunnossa, kuin sitä vastaanotettaessa. Tuotteen asianmukainen palauttaminen ja siitä syntyvät kustannukset ovat asiakkaan vastuulla.

Mikäli asiakas palauttaa tuotteen ehtojen mukaisesti, asiakkaan maksama kauppasumma palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille viimeistään 14 vuorokauden kuluessa peruutuksen/palautuksen saapumisesta takaisin kauppiaalle.


§8. Reklamaatiot

Mikäli asiakkaalle on toimitettu vahingossa virheellinen tai väärä tuote, tulee siitä ilmoittaa välittömästi asiakaspalveluumme (smowgliheadshop@gmail.com) viimeistään yhden (1) vuorokauden sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Kyseisissä tapauksissa tuote, jota virhe koskee, palautetaan myyjälle asiakaspalvelun antamien ohjeiden mukaisesti. Kyseisissä tapauksissa kauppasumma palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle ehdossa §7 mainittujen käytäntöjen mukaisesti.


§9. Vastuut ja muut ehdot

Verkkokaupassamme asioivan tilaajan on aina oltava tilauksentekohetkellä 18 vuotta täyttänyt ja sopimusehtoihimme perehtynyt. Joissain tapauksissa on mahdollista, että tuotekuvissamme voi esiintyä pieniä kuvausteknisiä eroavaisuuksia esimerkiksi värien suhteen. Smowgli Headshop ei ole vastuussa, jos tilauksen toimitus viivästyy tai estyy myyjästä riippumattomien, odottamattomien seikkojen vuoksi. Kauppasopimukseen liittyvät erimielisyydet pyritään ensisijaisesti aina ratkaisemaan neuvottelemalla suoraan kauppiaan ja asiakkaan välillä.


§10. Kauppiaan yhteystiedot

Smowgli Headshop
Y-tunnus: 2749454-9
Varastokatu 5, liiketila 12 (Ark. klo 12-18)
FI-65100 Vaasa
Puh: 040 187 0 420
smowgliheadshop@gmail.com
http://www.smowgli.fi