MAKSUTAVAT

  1. Voit halutessasi maksaa ostoksesi verkkomaksulla. Valitse maksuvaihtoehdoksi Verifone BlueCommerce, tee tilaus ja sinut ohjataan automaattisesti verkkopankkisi suojatulle verkkomaksusivulle. Kaupassamme käytät aina suojattua maksuyhteyttä, eikä kauppias koskaan luovuta mitään henkilötietojasi kolmansille osapuolille, joten tilaaminen meiltä on aina turvallista ja varmaa. Maksupalvelun ja -suojauksen kaupallemme tarjoaa Verifone Oy.

  2. Voit maksaa tilauksesi myös noutaessasi sen myymälästämme, osoitteessa Varastokatu 5, 65100 Vaasa. Valitse tällöin toimitustavaksi "Nouto myymälästä".
  3. Voit maksaa tilauksesi myös vasta noutaessasi sen Postista. Valitse toimitustavaksi Postipaketti ja maksutavaksi Postiennakko. Postiennakon lisämaksu 7,90e.

Huom 1! Pakettiautomaatteihin lähetettyjen tilauksien postiennakkomaksun voi maksaa vain pankkikortilla!

Huom 2! Asiakkaan todistettava henkilöllisyytensä myös postiennakkotilausta noudettaessa, eikä paketteja luovuteta alaikäisille!  

Mikäli et löydä haluamaasi maksu- tai toimitustapaa, ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen smowgliheadshop@gmail.com tai soita 040 187 0 420  (Ma-La: 12-18) ja autamme sinua parhaamme mukaan.


TOIMITUSTAVAT

Postipaketti 

Posti kuljettaa tilauksesi valitsemaasi postitoimipisteeseen tai pakettiautomaattiin. Tilaus on noudettavissa 1-3 arkipäivän kuluttua tilauksesta ja voit seurata lähetyksen kulkua sinulle lähetettyä seurantatunnusta käyttäen. Saat myös tekstiviestillä ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. 

Tilaus on noudettavissa Postissa 7 vuorokautta noutopisteeseen saapumisesta alkaen.

Hinta: 5,90

Toimitusaika: 1-3 arkipäivää


Postiennakko 

Jos haluat maksaa tilauksesi vasta, kun noudat sen Postista, valitse toimitustavaksi Postipaketti ja maksutavaksi Postiennakko.HUOM: Pakettiautomaattiin maksu vain pankkikortilla! 

Posti ei luovuta tilausta, ennen kuin se on kokonaisuudessaan maksettu, käteisellä tai pankkikortilla. 

Tilaus on noudettavissa 1-3 arkipäivän kuluttua tilauksesta ja voit seurata lähetyksen kulkua sähköpostiisi saamaasi seurantatunnusta käyttäen. 

Saat ilmoituksen sekä tekstiviestillä, että sähköpostiisi, kun tilaus on noudettavissa. 

Tilaus noudettavissa Postissa 7 vuorokautta noutopisteeseen saapumisesta alkaen.

Hinta: 5,90 postipaketti + 7,90 postiennakkomaksu = 13,80 euroa

Toimitusaika: 1-3 arkipäivää


Nouto myymälästä

Voit noutaa tilauksesi myymälästämme 7 vuorokauden kuluessa tilauksesta (Ma-La klo 12-18). 

Tilaamalla tuotteet etukäteen verkkokauppamme kautta varmistat, että haluamasi tuotteet ovat saapuessasi varmasti saatavilla. 

Varaamme tilatut tuotteet myymälässämme sinulle 7 vuorokauden ajan tilaushetkestä alkaen.

Hinta: Ilmainen

Noudon ajankohta: 7 vuorokauden kuluessa tilauksesta.